Comenzi și transport

      TERMENI ȘI CONDIȚII

      Termeni generali

         EPIC BAITS este denumirea comercială a EPIC CARP BAITS SRL, persoana juridica cu sediul în Brașov, Str. Zizinului nr. 109E, jud. Brașov, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J8/509/2017, având CIF 37204255, numită în continuare EPIC BAITS.
         Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacita a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă întelegerea (contractul) dintre părți.
         În calitate de autor / proprietar / administrator al site-ului www.epicbaits.ro, EPIC BAITS își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment continuțul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

      Drepturi de autor

         Continuțul site-ului www.epicbaits.ro este proprietatea EPIC CARP BAITS SRL.
         EPIC BAITS garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.epicbaits.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi confera dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor EPIC BAITS fără acordul prealabil scris al acesteia.
         Bazele de date, programe, elemente de grafică, sunt proprietatea EPIC BAITS SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificarile și completarile ulterioare.
         Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. În calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin de acord cu cele mai sus menționate.

      Sesizari

         În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafăcute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm să ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: contact@epicbaits.ro. EPIC BAITS va raspunde sesizarii în maximum 7 zile lucrătoare.

      Securitatea datelor personale

         Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completata, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite de EPIC BAITS exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în masura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor, etc.
         Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrarii produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către echipa EPIC BAITS.
         Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa către EPIC BAITS SRL cu o cerere scrisă, datată și semnată. EPIC CARP BAITS SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținand informații referitoare la datele personale ale clienților săi. În cazul în care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastră în scopul realizarii unor campanii, vi se va cere expres acordul.
         EPIC BAITS nu trimite mesaje nesolicitate clienților săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedură validă de renunțare la subscriere.

      Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

         În vederea utilizarii serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevarate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.

      Plata și livrarea produselor

         Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoană cu vârsta de minim 18 ani, reprezentând persoana fizică sau juridică, va semna pentru toate produsele expediate.
         Orice comandă va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta să fi fost confirmată de către EPIC BAITS. Termenul de livrare a produselor - în aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, prin curier, în zilele lucratoare (în Brașov) sau în 24-48 ore, prin rețeaua de distribuție Fan Courier (în celelalte localități din țară). Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comandă se face de către EPIC BAITS SRL. În zilele de sămbătă și duminică nu se fac livrari. În anumite cazuri, în functie de disponibilitatea produselor (exemplul produselor disponibile doar la comandă), timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.
         EPIC BAITS nu garantează integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, până în momentul livrării.
         Livrarea se face prin Fan Courier, în 24-48h de la plasarea comenzii. Stabilirea curierului cu care se expediază fiecare comandă se face de către EPIC BAITS SRL.
         Daca preferați o altă firmă de curierat, vă rugăm să ne comunicați atunci cand lansați comanda! Produsele vă vor fi livrate cu condiția ca acestea sa fie achitate în avans daca metoda de plată aleasă este cea de virament bancar, costul transportului fiind în sarcina dumneavoastră.
         Plata produselor comandate prin EPIC BAITS se poate face astfel: în numerar la livrare (ramburs), prin ordin de plată/transfer bancar în avans.
         Plata în numerar* se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, către comisionarul care efectueaza livrarea.
         Plata prin ordin de plată se face în baza facturii proforme, emisă la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai după ce se face dovada plății către EPIC BAITS.
         Comenzile a căror total depășește suma de 500lei beneficiază de transport gratuit. În condițiile în care comanda beneficiază de transport gratuit beneficiarul nu poate alege curierului cu care aceasta se expediază.

      Returnarea produselor achiziționate la distanță

         Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Toate costurile ocazionate cu transportul, manipularea, amblarea produselor sau orice alte cheltuieli vor cădea în sarcina cumpărătorului.

      Conciliere

         În cazul în care aveți o nemulțumire în legatură cu produsele sau serviciile oferite de EPIC BAITS, vă rugăm să ne adresați un e-mail pe adresa: contact@epicbaits.ro. Orice conflict aparut îintre clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin ințelegere între cele două părți. În cazul în care conflictul nu s-a soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată romane, conform legislației în vigoare.

      Alți termeni

         Acesti termeni și conditii reprezinta întregul acord dintre dumneavoastră și EPIC BAITS pentru utilizarea acestui site.
         EPIC BAITS verifică periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu oferă nicio garanție, expresă sau implicită, statutară sau de altă natură, privind continuțul și disponibilitatea site-ului.
         În cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus greșit în magazinul nostru online, nu suntem obligați să furnizăm respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru înainte de a livra comanda. În aceasta sițuatie, vă vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastră veți decide dacă doriți sau nu să achiziționați produsul la prețul corect.
         Fotografiile produselor afișate pe site au caracter informativ și acestea pot conține accesorii neincluse în pachete, iar prețul sau unele specificații pot fi modificate de către producator fără preaviz sau pot exista erori de operare.

TOP