Boilies pentru nădire – Squid&prună (solubil)

Cantitate: 1kg

45 lei 42 lei

Boilies solubil pentru nădire.

Golește
Cod Produs: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Boilies solubil cu gust și aromă de squid&prună pentru nădire.

Ingredientele care stau la baza acestui mix de boilies prezintă un grad ridicat de digerabilitate și au rolul de a atrage cu rapiditate crapii pe vad, aceștia hrănindu-se fără a se simți sătui.

Mixul conține cele mai calitative făinuri de pește, este foarte echilibrat din punct de vedere al vitaminelor, aminoacizilor și proteinelor, și menține în același timp un echilibru perfect între atractivitate și necesitățile nutritive ale crapului.

Boilies-ul solubil de squid&prună poate fi completat la nădire cu un boilies fiert de squid&prună. Este recomandat ca la începutul partidelor de pescuit să se folosească boilies solubil pentru nădire pentru un grad de atractivitate sporit. Ulterior, este indicată introducerea boilies-ul fiert, urmând ca până la finalul partidei de pescuit boilies-ul fiert sa ia treptat locul celui solubil.

Recomandăm folosirea boilies-ului de cârlig cu aromă de squid&prună pe firul de păr, acesta fiind conceput să prezinte o atracție în plus în zona cârligului, tocmai pentru a beneficia de șanse mai mari pentru capturarea unui crap încă de la începutul partidei de pescuit.

Acest boilies este recomandat atât pentru partide de pescuit din plăcere cât și pentru pescuit în regim competițional.

Boilies testat pe următoarele bălți de pescuit: Moara Vlasiei 2 (MV2), Sânpaul, Hermes Periș, Doripesco – balta 4, Tâncăbeşti, Săruleşti – Raduţa Lake, Valea Morii, Corbu, Green Paradise, Green Lake, Cetariu, Şişterea, Magic Lake, Harsany – Ungaria, etc

Cele mai bune rezultate au fost obținute în următoarele locații: Moara Vlasiei 2 (MV2), Hermes Periș, Doripesco – balta 4, Tâncăbeşti, Săruleşti – Raduţa Lake, Valea Morii, Corbu, Green Paradise, Green Lake, Magic Lake, Harsany – Ungaria.

A se păstra la temperaturi cuprinse între 50C și 250C, ferit de lumina directă a soarelui.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Dimensiune

,

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Boilies pentru nădire – Squid&prună (solubil)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TOP