Boilies pentru nădire – Frankfurter (fiert)

Cantitate: 1kg

46 lei 43 lei

Boilies fiert pentru nădire.

Golește
Cod Produs: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Boilies fiert (tare) cu gust și aromă de frankfurter (cârnaţi) pentru nădire.

Acest boilies prezintă mare atracție pentru peștii reticienţi, nu sperie printr-o aromă puternică, atrăgând și cei mai mari și suspicioși crapi.

Ingredientele care stau la baza acestui mix de boilies sunt ușor digerabile și au rolul de a atrage și menține crapii pe vad, aceștia hrănindu-se fără a se sătura.

Mixul conține cele mai calitative făinuri de pește, fiind foarte echilibrat din punct de vedere al vitaminelor, aminoacizilor și proteinelor, menținând însă un echilibru perfect între atractivitate și necesitățile nutritive ale crapului.

Boilies-ul fiert de frankfurter poate fi ajutat să producă efecte rapide prin folosirea unui boilies solubil de frankfurter la nădire. Este recomandat ca la începutul partidei de pescuit să se folosească boilies solubil pentru nădire. Ulterior, este recomandată introducerea boilies-ul fiert, urmând ca până la finalul partidei de pescuit boilies-ul fiert sa ia treptat locul boilies-ului solubil la nădire. Desigur, aceste principii pot fi „uitate” în condițiile în care se vizează capturarea unor exemplare de crap capitale și se apelează la un pescuit de selecție. În acest din urmă caz, pot fi folosite cu încredere doar boilies-uri fierte (tari).

Totodată, este recomandată folosirea boilies-ului de cârlig cu aromă de frankfurter pe firul de păr, acesta fiind conceput să prezinte o atracție sporită în zona cârligului, tocmai pentru a beneficia de șanse mai mari de prezentare încă de la începutul partidelor de pescuit.

Acest boilies este recomandat atât pentru partide de pescuit din plăcere cât și pentru pescuit în regim competițional.

Boilies testat pe următoarele bălți de pescuit: Moara Vlasiei 2 (MV2), Sânpaul, Hermes Periș, Doripesco – balta 4, Tâncăbeşti, Săruleşti – Raduţa Lake, Valea Morii, Corbu, Green Paradise, Green Lake, Cetariu, Şişterea, Magic Lake, Harsany – Ungaria, etc

Cele mai bune rezultate au fost obținute în următoarele locații: Moara Vlasiei 2 (MV2), Săruleşti – Raduţa Lake, Valea Morii, Harsany – Ungaria.

A se păstra la temperaturi cuprinse între 50C și 250C, ferit de lumina directă a soarelui.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Dimensiune

,

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Boilies pentru nădire – Frankfurter (fiert)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TOP